Удосконалення технології збирання гречки з обґрунтуванням параметрів і режиму роботи машини для обертання валків - Котляр, Олександр Станіславович; Kotliar, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
В роботі представлено характеристики гречки, проведено аналіз сучасних технологій вирощування і розроблено технологію вирощування гречкии на насіння для умов і на замовлення фермерського господарства (ФГ) «Нове» Царичанського району Дніпропетровської області. Складено технологічну карту вирощування і визначено необхідний комплекс машин зі складанням графіків використання тракторів і сільськогосподарських машин. V roboti predstavleno kharakterystyky hrechky, provedeno analiz suchasnykh tekhnolohii vyroshchuvannia i rozrobleno tekhnolohiiu vyroshchuvannia hrechkyy na nasinnia dlia umov i na zamovlennia fermerskoho hospodarstva (FH) «Nove» Tsarychanskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Skladeno tekhnolohichnu kartu vyroshchuvannia i vyznacheno neobkhidnyi kompleks mashyn zi skladanniam hrafikiv vykorystannia traktoriv i silskohospodarskykh mashyn.
Udoskonalennia tekhnolohii zbyrannia hrechky z obgruntuvanniam parametriv i rezhymu roboty mashyny dlia obertannia valkiv
Keywords: гречка; hrechka; технологія; tekhnolohiia; обертач; obertach; параметри; parametry; режим роботи; rezhym roboty; охорона праці; okhorona pratsi; економічний ефект; ekonomichnyi efekt