Інноваційні методи формування професійної мобільності майбутніх фахівців-аграріїв - Піддубцева, Ольга Ігорівна; Piddubtseva, Olga (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2017)
В статті проаналізовано сучасні теоретичні та практичні праці щодо розуміння поняття “професійна мобільність”. Окреслені основні види професійної мобільності — вертикальна та горизонтальна. Розглянуто інноваційні методи формування професійної мобільності майбутніх фахівців-аграріїв на заняття з дисципліни “Німецька мова (за професійним спрямуванням)”. Докладно досліджені такі інноваційні методи як “case study“, мікрофон, метод проектів. The article analyzes modern theoretical and practical works, in which the concept of "professional mobility" is considered. The main types of professional mobility are named are vertical and horizontal. Innovative methods of forming of the professional mobility of future specialists-agrarians for classes in the discipline "German (for professional purposes)" are considered. Innovative methods such as case study, microphone, project method are investigated in detail.
Innovative methods of forming of the professional mobility of future specialists-agrarians
Keywords: професійна мобільність; professional mobility; інноваційні методи; innovative methods; case study; case study; мікрофон; microphone; метод проектів; method of projects; фахівець-аграрій; specialist-agrarian