Дослідження ефективності застосування плитно-валяльної машини ПВМ-1 у складі технологічного модуля ГМ ПОВ-8,0 під час оброблення та перероблення грубої овечої вовни в утеплювач тваринницьких приміщень - Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn (УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого, 2014)
Наведено результати дослідження техніко-економічної ефективності застосування малогабаритних валяльних машин у складі ліній первинного оброблення та перероблення грубої овечої вовни в повсть. Отримані результати свідчать про високу ефективність та перспективність застосування створеної малогабаритної плитно-валяльної машини ПВМ-1 у складі технологічного модуля первинної обробки вовни ТМ ПОВ-8,0 у виробництві повстяного пласта. Navedeno rezultaty doslidzhennia tekhniko-ekonomichnoi efektyvnosti zastosuvannia malohabarytnykh valialnykh mashyn u skladi linii pervynnoho obroblennia ta pereroblennia hruboi ovechoi vovny v povst. Otrymani rezultaty svidchat pro vysoku efektyvnist ta perspektyvnist zastosuvannia stvorenoi malohabarytnoi plytno-valialnoi mashyny PVM-1 u skladi tekhnolohichnoho modulia pervynnoi obrobky vovny TM POV-8,0 u vyrobnytstvi povstianoho plasta.
Doslidzhennia efektyvnosti zastosuvannia plytno-valialnoi mashyny PVM-1 u skladi tekhnolohichnoho modulia HM POV-8,0 pid chas obroblennia ta pereroblennia hruboi ovechoi vovny v utepliuvach tvarynnytskykh prymishchen
Keywords: вівчарство; vivcharstvo; плитноваляльна машина; plytnovalialna mashyna; тваринницькі приміщення; tvarynnytski prymishchennia; груба овеча вовна; hruba ovecha vovna; утеплювач; utepliuvach