Забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємств - Якубенко, Юлія Леонідівна; Yakubenko, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Впровадження комплексної системи забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємств, дозволяє прогнозувати загрози фінансово-економічній безпеці та оперативно регулювати обсяги і структуру витрат на забезпечення фінансово-економічної безпеки, дозволить якісно впливати на загальний фінансовий стан конкретного підприємства, що, в кінцевому підсумку, самим позитивним чином відобразиться на оздоровленні економіки, за допомогою збільшення частки сукупного податкового вилучення, зарахованого в регіональний бюджет. Vprovadzhennia kompleksnoi systemy zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstv, dozvoliaie prohnozuvaty zahrozy finansovo-ekonomichnii bezpetsi ta operatyvno rehuliuvaty obsiahy i strukturu vytrat na zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky, dozvolyt yakisno vplyvaty na zahalnyi finansovyi stan konkretnoho pidpryiemstva, shcho, v kintsevomu pidsumku, samym pozytyvnym chynom vidobrazytsia na ozdorovlenni ekonomiky, za dopomohoiu zbilshennia chastky sukupnoho podatkovoho vyluchennia, zarakhovanoho v rehionalnyi biudzhet.
Zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstv
Keywords: фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichna bezpeka; оздоровлення економіки; ozdorovlennia ekonomiky; впровадження комплексної системи; vprovadzhennia kompleksnoi systemy