Вплив мікродобрив і регуляторів росту рослин на урожайність гороху в умовах товариства з обмеженою відповідальністю "Присамар'є" Новомосковського району Дніпропетровської області - Лебедкова, Катерина Борисівна; Lebedkova, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Дипломна робота присвячена вивченню впливу мікродобрив Флорента Бобові, Вуксал Мікроплант та регуляторів росту рослин Біосил, Біолан на врожайність і якісні показники зерна гороху сорту Оплот в умовах ТОВ «Присамар’є» Новомосковського району, Дніпропетровської області.Dyplomna robota prysvyachena vyvchennyu vplyvu mikrodobryv Florenta Bobovi, Vuksal Mikroplant ta rehulyatoriv rostu roslyn Biosyl, Biolan na vrozhaynistʹ i yakisni pokaznyky zerna horokhu sortu Oplot v umovakh TOV «Prysamarʺye» Novomoskovsʹkoho rayonu, Dnipropetrovsʹkoyi oblasti.
Vplyv mikrodobryv i rehulyatoriv rostu roslyn na urozhaynistʹ horokhu v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu "Prysamar'ye" Novomoskovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: горох; pea; регулятор росту; growth regulator; мікродобрива; microfertilizer