Ефективність способів основного обробку грунту при вирощуванні гібридів соняшника в умовах фермерського господарства «Гордієнко» Синельниківського району Дніпропетровської області - Боговенко, Ігор Олександрович; Bohovenko, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Вперше в умовах фермерського господарства «Гордієнко» Синельниківського району Дніпропетровської області було вивчено комплексний вплив способів основного обробітку ґрунту на врожайність гібридів соняшника. Дослідженнями встановлено значний вплив досліджуваних агроприйомів на врожайність соняшника. Vpershe v umovakh fermerskoho hospodarstva «Hordiienko» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti bulo vyvcheno kompleksnyi vplyv sposobiv osnovnoho obrobitku gruntu na vrozhainist hibrydiv soniashnyka. Doslidzhenniamy vstanovleno znachnyi vplyv doslidzhuvanykh ahropryiomiv na vrozhainist soniashnyka.
Efektyvnist sposobiv osnovnoho obrobku hruntu pry vyroshchuvanni hibrydiv soniashnyka v umovakh fermerskoho hospodarstva «Hordiienko» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: соняшник; soniashnyk; обробіток грунту; obrobitok hruntu; гібрид; hibryd; гербіциди; herbitsydy; врожайність; vrozhainist; технологія; tekhnolohiia; ефективність; efektyvnist