Формування конкурентної політики в рекламній діяльності підприємства - Перерва, Карина Альбертівна; Pererva, Karyna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
При проведені маркетингових досліджень, відповідно до цілей дипломної роботи магістра було використано наступні методи дослідження: порівняння (здійснено порівняння реклами підприємства з його основними конкурентами); статистичний (встановлено динамічні тенденції та проаналізовано поточний стан розвитку підприємства); економіко-математичні методи моделювання; аналіз і синтез (підтвердження теоретико-методологічних засад і практичних рекомендацій); абстрактно-логічний (теоретичне узагальнення поняття та змісту конкурентної політики рекламної діяльності підприємства); монографічний (вивчення сучасного стану конкурентної політики рекламної діяльності). Обробку даних здійснено з використанням програм Microsoft Exel, Google Analytics, Facebook Analytics. Досліджено теоретично-методичні основи формування конкурентної політики в рекламній діяльності підприємства. Проведена оцінка сучасного стану конкурентної політики в рекламній діяльності підприємства. Розроблено напрями удосконалення процесу формування конкурентної політики в рекламній діяльності ТОВ «Ласунка». Висновки та пропозиції, наведені в дипломній роботі можуть бути впроваджені в діяльність товариства з обмеженою відповідальністю «Ласунка» м. Дніпро. Pry provedeni marketynhovykh doslidzhen, vidpovidno do tsilei dyplomnoi roboty mahistra bulo vykorystano nastupni metody doslidzhennia: porivniannia (zdiisneno porivniannia reklamy pidpryiemstva z yoho osnovnymy konkurentamy); statystychnyi (vstanovleno dynamichni tendentsii ta proanalizovano potochnyi stan rozvytku pidpryiemstva); ekonomiko-matematychni metody modeliuvannia; analiz i syntez (pidtverdzhennia teoretyko-metodolohichnykh zasad i praktychnykh rekomendatsii); abstraktno-lohichnyi (teoretychne uzahalnennia poniattia ta zmistu konkurentnoi polityky reklamnoi diialnosti pidpryiemstva); monohrafichnyi (vyvchennia suchasnoho stanu konkurentnoi polityky reklamnoi diialnosti). Obrobku danykh zdiisneno z vykorystanniam prohram Microsoft Exel, Google Analytics, Facebook Analytics. Doslidzheno teoretychno-metodychni osnovy formuvannia konkurentnoi polityky v reklamnii diialnosti pidpryiemstva. Provedena otsinka suchasnoho stanu konkurentnoi polityky v reklamnii diialnosti pidpryiemstva. Rozrobleno napriamy udoskonalennia protsesu formuvannia konkurentnoi polityky v reklamnii diialnosti TOV «Lasunka». Vysnovky ta propozytsii, navedeni v dyplomnii roboti mozhut buty vprovadzheni v diialnist tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Lasunka» m. Dnipro.
Formuvannia konkurentnoi polityky v reklamnii diialnosti pidpryiemstva
Keywords: реклама; advertising; рекламна діяльність; advertising activity; конкурентоспроможність реклами; competitiveness of advertising; конкурентна політика рекламної діяльності підприємства; competitive policy of advertising activity of the enterprise