Управлінське консультування для вдосконалення виробничих процесів аграрного підприємства - Зирянова, А. В.; Zyrianova, A. (ДДАЕУ, 2022)
Наукова новизна роботи полягає у подальшому розвитку рекомендацій щодо вдосконалення виробничих процесів аграрних підприємств. Naukova novyzna roboty poliahaie u podalshomu rozvytku rekomendatsii shchodo vdoskonalennia vyrobnychykh protsesiv ahrarnykh pidpryiemstv.
Upravlinske konsultuvannia dlia vdoskonalennia vyrobnychykh protsesiv ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: управлінське консультування; upravlinske konsultuvannia; аграрне підприємство; ahrarne pidpryiemstvo; вдосконалення виробничих процесів, обґрунтовання доцільність інвестування у розвиток підприємницької діяльності; vdoskonalennia vyrobnychykh protsesiv, obgruntovannia dotsilnist investuvannia u rozvytok pidpryiemnytskoi diialnosti