Особливості аграрного сектора в національній економіці - Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, G. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
У статті знайшло підтвердження, те що без розробки й впровадження державної концепції відновлення агропромислового виробництва, які ґрунтуються на принципах соціально орієнтованої, державно регульованої політики та економічної політики в цілому, не існує вирішення соціально-економічних проблем села, а також визначено механізм реалізації концепції стійкого розвитку аграрного сектора економіки. The article confirms that there is no solution on socio-economic problems of village without the development and implementation of state restoration concept of agricultural production, based on the principles of socially oriented and state controlled policy and economic policy in general the article offers the mechanism of sustainable development of the agricultural sector economy.
Features of the agrarian sector in the national economy
Keywords: аграрний сектор економіки; agricultural sector of the economy; державна політика; public policy; механізм регулювання; regulatory mechanism; ефективне управління; effective management; еволюційний сценарій; an evolutionary scenario; концепція; concept