Комплексне використання сучасних методів викладання німецької мови за професійним спрямуванням в аграрному виші - Піддубцева, Ольга Ігорівна; Piddubtseva, Olga (Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, 2020)
В статті розглянуті такі сучасні методи викладання німецької мови за професійним спрямуванням в аграрних університетах як метод «case-study», вебінар, метод проектів та презентація. The article considers such modern methods of teaching German for professional purposes in agricultural universities as a case-study method, a webinar, a project method and a presentation.
Complex use of modern methods of teaching German for professional purposes in agricultural universities
Keywords: експерієнційно-інтерактивне навчання; experimental-interactive learning; метод «case-study»; case-study method; проєкт; project; презентація; presentation; німецька мова за професійним спрямуванням; German for professional purposes