Удосконалення технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства «Рада» Дніпровського району Дніпропетровської області - Семенова, Анастасія Віталіївна; Semenova, Anastasiia Vitaliivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою роботи було запровадження оптимізації технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства «Рада» Дніпровського району Дніпровської області. Metoiu roboty bulo zaprovadzhennia optymizatsii tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v umovakh fermerskoho hospodarstva «Rada» Dniprovskoho raionu Dniprovskoi oblasti.
Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v umovakh fermerskoho hospodarstva «Rada» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: відгодівля свиней; vidhodivlia svynei; свинарство; svynarstvo; оптимізація технології виробництва свинини; optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny; використання сорбенту «Клінотоксил»; vykorystannia sorbentu «Klinotoksyl»