Концепція фінансово-економічної безпеки та фінансової стратегії підприємства: теоретичні засади формування - Приходько, Ігор Павлович; Prykhodko, Ihor; Матяш, С.; Matiash, S. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянута концепція фінансово-економічної безпеки та фінансової стратегії підприємства: теоретичні засади формування. Rozghlianuta kontseptsiia finansovo-ekonomichnoi bezpeky ta finansovoi stratehii pidpryiemstva: teoretychni zasady formuvannia.
The concept of financial and economic security and financial strategy of the enterprise: theoretical foundations of formation
Keywords: економічна безпека; economic security; підприємство; enterprise; фінансова стратегія; financial strategy; концепція безпеки; concept of security