Удосконалення системи менеджменту підприємства - Серебряков, Дмитро Андрійович; Serebriakov, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження: це процес функціонального управління в умовах компанії ТОВ „Метал-Принт”. Предмет дослідження: є теоретичні та практичні аспекти управління бізнесом компанії. Метою роботи є вивчення особливостей організації управління в системі підприємницької діяльності, а також розробка ефективної моделі функціонального менеджменту. Методи дослідження: монографічний, розрахунково-конструктивний, порівняння, графічний, АВС та XYZ-аналіз та ін. Obiektom doslidzhennia: tse protses funktsionalnoho upravlinnia v umovakh kompanii TOV „Metal-Prynt”. Predmet doslidzhennia: ye teoretychni ta praktychni aspekty upravlinnia biznesom kompanii. Metoiu roboty ye vyvchennia osoblyvostei orhanizatsii upravlinnia v systemi pidpryiemnytskoi diialnosti, a takozh rozrobka efektyvnoi modeli funktsionalnoho menedzhmentu. Metody doslidzhennia: monohrafichnyi, rozrakhunkovo-konstruktyvnyi, porivniannia, hrafichnyi, AVS ta XYZ-analiz ta in.
Udoskonalennia systemy menedzhmentu pidpryiemstva
Keywords: менеджмент; management; функції; functions; виробництво; production; логістика; logistics; запаси; inventory; аналіз; analysis; стратегія; strategy