Визначення напрямків забезпечення якості очистки агрегатів гідравлічної системи трактора для різних методів їх ремонту - Мельянцов, Петро Тимофійович; Meliantsov, Petro; Безсмертний, Вадим Олександрович; Bezsmertnyi, Vadym (Diamond trading tour, 2017)
В роботі розглядається вплив складу виконуваних операцій на тривалість процесу ремонту гідроагрегатів при різних формах організації робіт; визначаються додаткові операції з підвищення якості їх очистки. До напрямків забезпечення якості очистки агрегатів гідравлічної системи трактора відноситься підвищення якості очистки деталей перед дефектацією, та впровадження операції з очищення деталей після відновлення перед складанням. The paper considers the influence of the structure of performed operations on the duration of the repair process of hydro aggregates under various forms of work organization; additional operations are performed to improve the quality of their cleaning. The directions of ensuring the quality of cleaning the units of the hydraulic tractor system include improving the quality of cleaning parts before defect, and the introduction of a cleaning operation after refitting before assembly.
Determination of directions of maintenance of quality of cleaning of units of hydraulic tractor system for different methods of their repair.
Keywords: метод ремонту; method of repair; гідроагрегат; hydropower unit; якість очистки; quality purification; багатостадійна очистка; multistage purification; технологічний процес; technological process