Вплив строків сівби та норм висіву на формування зернової продуктивності пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Україна» Нікопольського району Дніпропетровської області - Мирошниченко, В.М.; Miroshnichenko, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Встановлено, що найвищий рівень врожайності формували рослини висіяні 30 вересня нормою висіву 5 млн. шт./га схожих насінин – 4,89 т/га (в середньому за 3 роки), а найнижчий формували рослини висіяні в ранні строки 10 та 20 вересня нормами висіву 3 млн шт./га – 2,50 та 2,77 відповідно. Vstanovleno, shcho nayvyshchyy rivenʹ vrozhaynosti formuvaly roslyny vysiyani 30 veresnya normoyu vysivu 5 mln. sht./ha skhozhykh nasinyn – 4,89 t/ha (v serednʹomu za 3 roky), a naynyzhchyy formuvaly roslyny vysiyani v ranni stroky 10 ta 20 veresnya normamy vysivu 3 mln sht./ha – 2,50 ta 2,77 vidpovidno
Vplyv strokiv sivby ta norm vysivu na formuvannya zernovoyi produktyvnosti pshenytsi ozymoyi v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Ukrayina» Nikopolʹsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: ТОВ «Україна»; LLC "Ukraine"; пшениця озима; winter wheat; строк сівби; sowing period; норма висіву; sowing rate; елементи структури врожаю; elements of crop structure