IT-підходи до процесу планування діяльності агропідприємств в умовах пандемії - Горобець, Наталія Миколаївна; Horobets, Nataliia; Ничмирьова, Валерія; Nychmyrova, Valeriia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Агрокомпаніям в умовах пандемії доводиться вносити зміни до процесу планування, враховуючи ті особливості, що вже є, і які з’явилися під час управління бізнес-процесами щодо виробництва, постачання, збуту, логістики тощо. З огляду на діяльність підприємств в умовах пандемії та карантинних заходів, більшість управлінської роботи виконується в онлайн-режимі за допомогою сучасного програмного забезпечення, що дозволяє мінімізувати контакти між співробітниками та якомога швидше реагувати на ризики. Ahrokompaniiam v umovakh pandemii dovodytsia vnosyty zminy do protsesu planuvannia, vrakhovuiuchy ti osoblyvosti, shcho vzhe ye, i yaki ziavylysia pid chas upravlinnia biznes-protsesamy shchodo vyrobnytstva, postachannia, zbutu, lohistyky toshcho. Z ohliadu na diialnist pidpryiemstv v umovakh pandemii ta karantynnykh zakhodiv, bilshist upravlinskoi roboty vykonuietsia v onlain-rezhymi za dopomohoiu suchasnoho prohramnoho zabezpechennia, shcho dozvoliaie minimizuvaty kontakty mizh spivrobitnykamy ta yakomoha shvydshe reahuvaty na ryzyky.
IT-pidkhody do protsesu planuvannia diialnosti ahropidpryiemstv v umovakh pandemii
Keywords: діяльність агропідприємств; diialnist ahropidpryiemstv; умови пандемії; umovy pandemii; онлайн-режим; onlain-rezhym