. Удосконалення мотиваційного менеджменту підприємства - Токарев, Олександр Миколайович; Tokarev, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є визначення теоретичних аспектів управління мотивацією діяльності, вивчення ефективності систем мотивації персоналу в контексті сучасних викликів та розробка заходів щодо удосконалення мотиваційного менеджменту підприємства. В роботі поставлені та вирішені наступні завдання, які забезпечують досягнення мети: - надати характеристику системам мотивації персоналу; - визначити сутність мотиваційного менеджменту; - охарактеризувати особливості мотивації працівників в умовах війни; - провести аналіз діяльності ПАТ «Альцест»; - дослідити організацію мотиваційного менеджменту в умовах діяльності ПАТ «Альцест»; - визначити напрямки покращення мотиваційного менеджменту в умовах діяльності ПАТ «Альцест»; - сформувати оптимальну систему мотивації персоналу на підприємстві. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є система мотивації на досліджуваному підприємстві. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра виступає процес мотиваційного менеджменту підприємства. Методи дослідження. Під час написання кваліфікаційної роботи бакалавра були використані наступні методи дослідження: аналізу та синтезу, монографічні методи, порівняння, структури, динаміки, графічні та табличні методи для подання інформаці. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye vyznachennia teoretychnykh aspektiv upravlinnia motyvatsiieiu diialnosti, vyvchennia efektyvnosti system motyvatsii personalu v konteksti suchasnykh vyklykiv ta rozrobka zakhodiv shchodo udoskonalennia motyvatsiinoho menedzhmentu pidpryiemstva. V roboti postavleni ta vyrisheni nastupni zavdannia, yaki zabezpechuiut dosiahnennia mety: - nadaty kharakterystyku systemam motyvatsii personalu; - vyznachyty sutnist motyvatsiinoho menedzhmentu; - okharakteryzuvaty osoblyvosti motyvatsii pratsivnykiv v umovakh viiny; - provesty analiz diialnosti PAT «Altsest»; - doslidyty orhanizatsiiu motyvatsiinoho menedzhmentu v umovakh diialnosti PAT «Altsest»; - vyznachyty napriamky pokrashchennia motyvatsiinoho menedzhmentu v umovakh diialnosti PAT «Altsest»; - sformuvaty optymalnu systemu motyvatsii personalu na pidpryiemstvi. Obiektom doslidzhennia kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye systema motyvatsii na doslidzhuvanomu pidpryiemstvi. Predmetom doslidzhennia kvalifikatsiinoi roboty bakalavra vystupaie protses motyvatsiinoho menedzhmentu pidpryiemstva. Metody doslidzhennia. Pid chas napysannia kvalifikatsiinoi roboty bakalavra buly vykorystani nastupni metody doslidzhennia: analizu ta syntezu, monohrafichni metody, porivniannia, struktury, dynamiky, hrafichni ta tablychni metody dlia podannia informatsi.
Udoskonalennia motyvatsiinoho menedzhmentu pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; мотиваційний менеджмент; motyvatsiinyi menedzhment; удосконалення мотиваційного менеджменту; udoskonalennia motyvatsiinoho menedzhmentu