Формування перспективних напрямків взаємодії підприємств для фінансово-економічної - Мірошина, Н. В.; Miroshyna, N. V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В результаті досліджень опрацьовано основні теоретико-методологічні основи управління підприємством на кооперативних засадах; проведена техніко-економічна характеристика підприємства; обґрунтовано шляхи підвищення ефективності реалізації продукції підприємства через формування перспективних напрямів коопераціїдля забезпечення фінансово-економічної безпеки. V rezultati doslidzhen opratsovano osnovni teoretyko-metodolohichni osnovy upravlinnia pidpryiemstvom na kooperatyvnykh zasadakh; provedena tekhniko-ekonomichna kharakterystyka pidpryiemstva; obgruntovano shliakhy pidvyshchennia efektyvnosti realizatsii produktsii pidpryiemstva cherez formuvannia perspektyvnykh napriamiv kooperatsiidlia zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky.
Formuvannia perspektyvnykh napriamkiv vzaiemodii pidpryiemstv dlia finansovo-ekonomichnoi bezpeky
Keywords: бізнес; business; виробництво; production; ефективність; efficiency; кооперація; cooperation; підприємство; enterprise; продукція; products; реалізація; implementation; розвиток; development; стратегія; strategy; управління; management; безпека; safety