Етапи формування інвестиційної політики - Кузьменко, Олена; Kuzmenko, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Інвестиційна політика держави – це сукупність заходів, які проводяться державою з управління інвестиційною діяльністю з метою створення оптимальних умов активізації інвестиційного процесу. Investytsiina polityka derzhavy – tse sukupnist zakhodiv, yaki provodiatsia derzhavoiu z upravlinnia investytsiinoiu diialnistiu z metoiu stvorennia optymalnykh umov aktyvizatsii investytsiinoho protsesu.
Etapy formuvannia investytsiinoi polityky
Keywords: інвестиційна політика держави; investytsiina polityka derzhavy; активізація інвестиційного процесу; aktyvizatsiia investytsiinoho protsesu