Аналіз структури насаджень Кіровського лісництва Дніпропетровського лісгоспу за крайніми градієнтами зволоження грунтів - Ситник, Світлана Анатоліївна; Sytnyk, Svitlana; Ловинська, Вікторія Миколаївна; Lovynska, Victoriya (Національний університет біоресурсів і природокористування України., 2012)
Проаналізовано структуру лісокультурного фонду Кіровського лісництва Дніпропетровського лісгоспу за екстремальними градієнтами зволоження ґрунту. За типами лісу сухих та гіперзволожених місцезростань охарактеризовано розподіл площ за головними деревними породами, їх віком та класами бонітету. The structure of the Kirov forestry fund of the Dnepropetrovsk forestry by extreme gradients is analyzed soil moisture. According to the types of dry and hyper-moistened forest areas, the distribution of areas by main tree species, their age and the classes of bonitude is characterized.
Analysis of the structure of plantations of Kirov forestry of Dnipropetrovsk forestry by extreme soil moisture gradients
Keywords: типи лісу; Forest types; деревні породи; tree species; лісокультурний фонд; silviculture fund; бонітет насадження; bondability of planting