Удосконалення менеджменту активів комерційного банку для покращення його ліквідності - Безгінова, Катерина Сергіївна; Bezghinova, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: процес фінансового відтворення основних засобів сільськогосподарських підприємств в умовах сучасної економічної невизначеності. Предмет дослідження: теоретико-методичні аспекти управління фінансовими результатами діяльності сільськогосподарських підприємств, зокрема, аналіз ефективності використання основних засобів та їх практичне втілення. Метою дипломної роботи є аналіз та вдосконалення управління фінансовим відтворенням основних засобів на сільськогосподарських підприємствах для підвищення їхньої фінансової стійкості та адаптації до змін ринкових умов. Obiekt doslidzhennia: protses finansovoho vidtvorennia osnovnykh zasobiv silskohospodarskykh pidpryiemstv v umovakh suchasnoi ekonomichnoi nevyznachenosti. Predmet doslidzhennia: teoretyko-metodychni aspekty upravlinnia finansovymy rezultatamy diialnosti silskohospodarskykh pidpryiemstv, zokrema, analiz efektyvnosti vykorystannia osnovnykh zasobiv ta yikh praktychne vtilennia. Metoiu dyplomnoi roboty ye analiz ta vdoskonalennia upravlinnia finansovym vidtvorenniam osnovnykh zasobiv na silskohospodarskykh pidpryiemstvakh dlia pidvyshchennia yikhnoi finansovoi stiikosti ta adaptatsii do zmin rynkovykh umov.
Udoskonalennia menedzhmentu aktyviv komertsiinoho banku dlia pokrashchennia yoho likvidnosti
Keywords: фінансове відтворення; financial reproduction; основні засоби; fixed assets; сільськогосподарські підприємства; agricultural enterprises; фінансова стійкість; financial stability