Удосконалення прийомів вирощування сорго зернового в умовах товариства з обмеженою відповідальністю "ДВК" Синельниківського району Дніпропетровської області - Лужанський, Іван Олегович; Luzhansʹkyy, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Дипломна робота присвячена вдосконаленню окремих елементів технології вирощування сорго зернового в умовах господарства.Dyplomna robota prysvyachena vdoskonalennyu okremykh elementiv tekhnolohiyi vyroshchuvannya sorho zernovoho v umovakh hospodarstva.
Udoskonalennya pryyomiv vyroshchuvannya sorho zernoho v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu "DVK" Synelʹnykivsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: сорго зернове; sorghum grain; сорт; grade; мінеральні добрива; mineral fertilizers