Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням - Голота, Ірина Вікторівна; Holota, Iryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єкт дослідження: борошно пшеничне хлібопекарське 1-го сорту до та після обробки ІЧ-випромінюванням.Метою роботи є обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням.Obiekt doslidzhennia: boroshno pshenychne khlibopekarske 1-ho sortu do ta pislia obrobky ICh-vyprominiuvanniam.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam.
Obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam
Keywords: борошно пшеничне; boroshno pshenychne; інфрачервоне випромінювання; infrachervone vyprominiuvannia; ІЧ-обробка; ICh-obrobka; показники якості; pokaznyky yakosti; клейковина; kleikovyna; мікробіологічна контамінація; mikrobiolohichna kontaminatsiia; знезараження; znezarazhennia