Сучасна українська історіографія розвитку аграрної освіти та науки на Придніпров’ї ХІХ–ХХІ ст. - Прокопов, Вадим Юрійович; Prokopov, Vadim (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Досліджено питання розвитку аграрної освіти та науки Придніпровського регіону в історіографічному контексті. Простежено розвиток історіографічної думки сучасних українських вчених, які займаються питаннями сільськогосподарської освіти та науки. The development of agricultural education and science of the Dnieper region in the historiographical context is studied. The development of historiographical thought of modern Ukrainian scientists dealing with agricultural education and science is scrutinized.
Modern Ukrainian historiography of agricultural education and science development in the Dnieper region of the XIX-XX centuries
Keywords: аграрна освіта та наука; Agrarian education and science; історіографія; Prydniprovije; сільськогосподарська освіта; agricultural education