Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних - Леусенко, Олександр Олександрович; Leusenko, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є розроблення рецептури снеків м’ясних, а саме джерок.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury snekiv miasnykh, a same dzherok.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva snekiv miasnykh
Keywords: снеки м’ясні; sneky miasni; джерки індичі; dzherky indychi; джерки свинні; dzherky svynni; джерки курячі; dzherky kuriachi; джерки яловичі; dzherky yalovychi; здоровий перекус; zdorovyi perekus; оздоровче харчування; ozdorovche kharchuvannia