Особливості стратегічного управління в аграрних підприємствах - Сичова, Маріна Олексіївна; Sychova, Marina; Морозова, Олена; Morozova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуті особливості стратегічного управління в аграрних підприємствах. Rozghlianuti osoblyvosti stratehichnoho upravlinnia v ahrarnykh pidpryiemstvakh.
Peculiarities of strategic management in agricultural enterprises
Keywords: стратегічне управління; Strategic management; стратегія; strategy; стратегічний вибір; strategic choice; принципи стратегічного управління; principles of strategic management; переваги стратегічного управління; advantages of strategic management