Удосконалення закупівельної та збутової логістики у господарській діяльності підприємства - Юрченко, Віталій Васильович; Yurchenko, Vitalii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єктом дослідження є логістична діяльність підприємства в частині закупівельно-збутової діяльності. Предметом дослідження є сукупність теоретичних досліджень та практичних підходів до удосконалення закупівельної та збутової логістики. Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних засад та розробка і обґрунтування практичних рекомендацій щодо удосконалення закупівельної та збутової логістики у діяльності підприємства Методи дослідження, монографічний, абстрактно-логічний, системний аналіз, економіко-статистичного аналізу, розрахунково-конструктивний метод та інші. Obiektom doslidzhennia ye lohistychna diialnist pidpryiemstva v chastyni zakupivelno-zbutovoi diialnosti. Predmetom doslidzhennia ye sukupnist teoretychnykh doslidzhen ta praktychnykh pidkhodiv do udoskonalennia zakupivelnoi ta zbutovoi lohistyky. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia teoretychnykh zasad ta rozrobka i obgruntuvannia praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia zakupivelnoi ta zbutovoi lohistyky u diialnosti pidpryiemstva Metody doslidzhennia, monohrafichnyi, abstraktno-lohichnyi, systemnyi analiz, ekonomiko-statystychnoho analizu, rozrakhunkovo-konstruktyvnyi metod ta inshi.
Udoskonalennia zakupivelnoi ta zbutovoi lohistyky u hospodarskii diialnosti pidpryiemstva
Keywords: збутова логістика; sales logistics; закупівельна логістика; purchase logistics; розподіл і збут; distribution and sales; система закупівлі; purchase system; матеріалопотоки; material flows; логістичний центр; logistics center; оптимізація постачання; supply optimization