Вплив попередників на урожайність сортів пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Степ» Покровського району Донецької області - Рєзнік, Ігор Олегович; Ryeznik, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Завдання роботи – впровадити для виробництва сорт пшениці озимої та кращий попередник для культури в умовах господарства. За час досліджень були використані польові, аналітичні та розрахункові методи. Zavdannia roboty – vprovadyty dlia vyrobnytstva sort pshenytsi ozymoi ta krashchyi poperednyk dlia kultury v umovakh hospodarstva. Za chas doslidzhen buly vykorystani polovi, analitychni ta rozrakhunkovi metody.
Vplyv poperednykiv na urozhaynistʹ sortiv pshenytsi ozymoyi v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Step» Pokrovsʹkoho rayonu Donetsʹkoyi oblasti
Keywords: пшениця озима; winter wheat; сорт; variety; попередник; predecessor; урожайність; yield