Удосконалення маркетингової політики в системі менеджменту підприємства у сфері послуг - Лашков, Валерій Володимирович; Lashkov, Valerii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження: процес управління маркетинговою діяльністю підприємства ТОВ «АІ СІСТЕМС». Предмет дослідження: теоретичні, методичні та практичні аспекти удосконалення маркетингової політики в системі менеджменту підприємства. Метою роботи є розробити науково обґрунтовані пропозиції щодо удосконалення маркетингової політики в системі менеджменту підприємства ТОВ «АІ СІСТЕМС» для підвищення його конкурентоспроможності та адаптивності в умовах воєнного стану. Obiekt doslidzhennia: protses upravlinnia marketynhovoiu diialnistiu pidpryiemstva TOV «AI SISTEMS». Predmet doslidzhennia: teoretychni, metodychni ta praktychni aspekty udoskonalennia marketynhovoi polityky v systemi menedzhmentu pidpryiemstva. Metoiu roboty ye rozrobyty naukovo obgruntovani propozytsii shchodo udoskonalennia marketynhovoi polityky v systemi menedzhmentu pidpryiemstva TOV «AI SISTEMS» dlia pidvyshchennia yoho konkurentospromozhnosti ta adaptyvnosti v umovakh voiennoho stanu.
Udoskonalennia marketynhovoi polityky v systemi menedzhmentu pidpryiemstva u sferi posluh
Keywords: маркетингова політика; marketing policy; система менеджменту; management system; конкурентоспроможність; competitiveness; стратегічне управління; strategic management; ефективність; efficiency; адаптивність; adaptability