Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро - Линник, Юлія Сергіївна; Lynnyk, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Приведено коротку характеристику ТОВ «Стас і К» міста Дніпро, встановлено, що це підприємство успішно працює на українському ринку з 1994 року. Основний напрямок господарської діяльності підприємства заключається у переробці зернової сировини, а саме це виробництво борошна, макаронних виробів, крупи вівсяної, рисової, гречаної та вівсяних пластівців. Реалізує свою продукцію, а саме макаронні вироби, гречану крупу й вівсяні пластівці під такими торговими марками, як ТМ«ЯРКА», ТМ «Jarka» і ТМ «PastaLenka».Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Stas i K» mista Dnipro, vstanovleno, shcho tse pidpryiemstvo uspishno pratsiuie na ukrainskomu rynku z 1994 roku. Osnovnyi napriamok hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva zakliuchaietsia u pererobtsi zernovoi syrovyny, a same tse vyrobnytstvo boroshna, makaronnykh vyrobiv, krupy vivsianoi, rysovoi, hrechanoi ta vivsianykh plastivtsiv. Realizuie svoiu produktsiiu, a same makaronni vyroby, hrechanu krupu y vivsiani plastivtsi pid takymy torhovymy markamy, yak TM«IaRKA», TM «Jarka» i TM «PastaLenka».
Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stas i K» mista Dnipro
Keywords: проєкт; proiekt; борошно; boroshno; макаронні вироби; makaronni vyroby; прес; pres; яєчний порощок; yaiechnyi poroshchok; обладнання; obladnannia; удосконалення; udoskonalennia; сировина; syrovyna; ріжки; rizhky; зірочки; zirochky; ефективність; efektyvnist