Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці - Ситник, Іван Юрійович; Sytnyk, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є розробка та товарознавча оцінка желе фруктових з додаванням олії зародків пшениці.Metoiu roboty ye rozrobka ta tovaroznavcha otsinka zhele fruktovykh z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi.
Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva fruktovykh zhele z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi
Keywords: фруктові желе; fruktovi zhele; нутрієнти; nutriienty; зародки пшениці; zarodky pshenytsi; олія; oliia; ягоди; yahody; желатин; zhelatyn; переробка; pererobka; біологічно активні добавки; biolohichno aktyvni dobavky