Мікроморфологічна оцінка властивостей едафотопів терникових біогеоценозів (Prunus Spinosa L.) - Булейко, Алла Андріївна; Buleyko, A. A.; Полєва, Юлія Львівна; Poleva, J. L.; Polieva, I. L. (Запорізький нац. ун-т, 2017)
На основі мікроморфологічного досліджень встановлено вплив терну (Prunus spinosa L.) на грунт. розглядаються екологічні особливості едафотопів під чагарниковими ценозів терну. Основна увага приділяється мікроморфологічного особеноностям едафотопів під чагарниковими ценозів терну. На основе микроморфологических исследований установлено влияние терновника (Prunus spinosa L.) на почву. Расматриваются экологические особенности эдафотопов под кустарниковыми ценозами терна. Основное внимание уделяется микроморфологическим особеноностям эдафотопов под кустарниковыми ценозами терна. Based on micromorphological studies, it was established the influence of blackthorn (Prunus spinosa L.) on the soil. Are being examined ecological features of edaphotopes under shrubs thorn cenoses. The focus is on micromorphological features of edaphotopes under shrubby thorn cenoses.
Estimation of the micromorpholodgical properties of sloe edaphotopes (Prunus Spinosa L.)
Булейко http://orcid.org/0000-0002-1476-7232
Keywords: плазма; plasma; мікроморфологія; micromorphology; гумус; humus