Агроекологічна ефективність вирощування нуту в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Промінь» Кам’янського району Дніпропетровської області - Вітебський, Роман Геннадійович; Vitebskyi, Roman (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Мета проведених досліджень полягала в удосконаленні технологічних аспектів вирощування нуту з метою підвищення адаптації рослин до неприятливих ґрунтово-кліматичних умов, а також у збільшенні врожайності та покращенні якості зерна в умовах господарства за допомогою використання інокулянтів та мікродобрив.Meta provedenykh doslidzhen poliahala v udoskonalenni tekhnolohichnykh aspektiv vyroshchuvannia nutu z metoiu pidvyshchennia adaptatsii roslyn do nepryiatlyvykh gruntovo-klimatychnykh umov, a takozh u zbilshenni vrozhainosti ta pokrashchenni yakosti zerna v umovakh hospodarstva za dopomohoiu vykorystannia inokuliantiv ta mikrodobryv.
Ahroekolohichna efektyvnist vyroshchuvannia nutu v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Promin» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: вирощування нуту; vyroshchuvannia nutu; ґрунтово-кліматичні умови; gruntovo-klimatychni umovy; агротехнології вирощування нуту; ahrotekhnolohii vyroshchuvannia nutu; інокуляція насіння; inokuliatsiia nasinnia; введення мікродобрив; vvedennia mikrodobryv