Критерії та фактори розвитку аграрного сектора економіки - Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, G. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
У статті обгрунтовано критерії та розроблено класифікацію факторів для стабільного розвитку аграрної сфери економіки. Крім того визначено цілі соціально-економічного розвитку аграрного виробництва, фактори і механізми розвитку, а також методи управління ними з урахуванням місцевих особливостей і особливостей сучасного етапу розвитку національної економіки. The article develops the criteria and classification of factors for sustainable development of agriculture. It defines the goals of socio-economic development of agricultural production, factors and mechanisms of development, methods of management based on local characteristics and peculiarities of the current stage of development of the national economy.
Criteria and factors of development of agricultural sector in economics
Keywords: аграрний сектор економіки; agricultural sector; державне регулювання; government regulation; критерії; criteria; ефективне управління; effective management; фактори; factors; концепція; conception