Удосконалення комунікаційних технологій управління підприємством - Зяблицька, Марія Дмитрівна; Ziablytska, Mariia Dmytrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є дослідження теоретичних засад використання комунікаційних технологій в системі управління підприємством та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення їх застосування. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye doslidzhennia teoretychnykh zasad vykorystannia komunikatsiinykh tekhnolohii v systemi upravlinnia pidpryiemstvom ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia yikh zastosuvannia.
Udoskonalennia komunikatsiinykh tekhnolohii upravlinnia pidpryiemstvom
Keywords: менеджмент; menedzhment; система управління підприємством; systema upravlinnia pidpryiemstvom; удосконалення комунікаційних технологій; udoskonalennia komunikatsiinykh tekhnolohii