Актуальні питання ветеринарної морфології, патології та біотехнології - (:unkn) unknown (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Збірник містить матеріали наукових доповідей в яких висвітлено результати сучасних наукових до- сліджень в області ветеринарної морфології та фізіології тварин, патології (заразні і незаразні хвороби), біотехнології, якості і безпечності продуктів. Матеріали подано у вигляді тез доповідей проблемно-постановчого, оглядово-аналітичного, узагальнюючого, експериментального та методичного змісту. Авторами матеріалів є здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, практикуючі лікарі ветеринарної медицини, науковці науково-дослідних установ, представники органів державного і місцевого самоврядування та інших організацій. Zbirnyk mistyt materialy naukovykh dopovidei v yakykh vysvitleno rezultaty suchasnykh naukovykh do- slidzhen v oblasti veterynarnoi morfolohii ta fiziolohii tvaryn, patolohii (zarazni i nezarazni khvoroby), biotekhnolohii, yakosti i bezpechnosti produktiv. Materialy podano u vyhliadi tez dopovidei problemno-postanovchoho, ohliadovo-analitychnoho, uzahalniuiuchoho, eksperymentalnoho ta metodychnoho zmistu. Avtoramy materialiv ye zdobuvachi vyshchoi osvity, naukovo-pedahohichni pratsivnyky zakladiv vyshchoi osvity, praktykuiuchi likari veterynarnoi medytsyny, naukovtsi naukovo-doslidnykh ustanov, predstavnyky orhaniv derzhavnoho i mistsevoho samovriaduvannia ta inshykh orhanizatsii.
Aktualni pytannia veterynarnoi morfolohii, patolohii ta biotekhnolohii
Keywords: ветеринарна морфологія і фізіологія; veterynarna morfolohiia i fiziolohiia; ветеринарна патологія; veterynarna patolohiia; незаразні хвороби тварин; nezarazni khvoroby tvaryn; заразні хвороби тварин; zarazni khvoroby tvaryn; ветеринарна біотехнологія; якість і безпечність продуктів; veterynarna biotekhnolohiia; yakist i bezpechnist produktiv