Удосконалення організації управління бізнес-процесами підприємства аграрної сфери економіки - Проценко, ОлексіЙ Ігорович; Protsenko, OleksiI (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: бізнес-процеси ТОВ «Побережне» як основа для ефективного управління операційною діяльністю та досягнення стратегічних цілей. Предмет дослідження: методи, інструменти та підходи до організації та вдосконалення управління бізнес-процесами аграрного підприємства. Мета роботи - розробити рекомендації та практичні заходи щодо вдосконалення управління бізнес-процесами аграрного підприємства, що дозволить підвищити ефективність діяльності підприємства та його конкурентоспроможність. Obiekt doslidzhennia: biznes-protsesy TOV «Poberezhne» yak osnova dlia efektyvnoho upravlinnia operatsiinoiu diialnistiu ta dosiahnennia stratehichnykh tsilei. Predmet doslidzhennia: metody, instrumenty ta pidkhody do orhanizatsii ta vdoskonalennia upravlinnia biznes-protsesamy ahrarnoho pidpryiemstva. Meta roboty - rozrobyty rekomendatsii ta praktychni zakhody shchodo vdoskonalennia upravlinnia biznes-protsesamy ahrarnoho pidpryiemstva, shcho dozvolyt pidvyshchyty efektyvnist diialnosti pidpryiemstva ta yoho konkurentospromozhnist.
Udoskonalennia orhanizatsii upravlinnia biznes-protsesamy pidpryiemstva ahrarnoi sfery ekonomiky
Keywords: управління; management; рішення; solutions; процеси; processes; оптимізація; optimization; агробізнес; agribusiness; BPMN; BPMN; PERT; PERT; ТОС; ТОС