Індиферентність і мінливість якості насіння кукурудзи цукрової в процесі зберігання - Шевченко, Сергій Михайлович; Shevchenko, Sergey (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2011)
Встановлено оптимальні способи і режими зберігання насіння гібридів кукурудзи цукрової, які сприяють підвищенню його посівних якостей і врожайних властивостей. Виявлено залежність стійкості і якості насіння від зберігальної вологості насіння і термінів його зберігання. Наведено аналіз реакції рослин кукурудзи на технологічні параметри підготовки насіння. The optimal methods and storage conditions of hybrid sweet corn seeds that enhance their crop quality and yield characteristics are established. Stability and quality dependence on seeds’ storage humidity and duration was exposed. The reaction analysis of maize plants on the technological parameters of seeds’ preparation was shown.
Indifference and variability of seeds quality of sweet corn during storage
Keywords: насіння гібридів кукурудзи; seeds of maize hybrids; режими зберігання; storage regimes; посівні якості та врожайні властивості; sowing qualities and yield properties