Вплив систем удобрення на ріст і розвиток рослин сої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Куб-Агро» Дніпровського району Дніпропетровської області - Осташко, Артем Олегович; Ostashko, Artem Olehovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2023)
В зв’язку з широким поширенням шкідників за вирощування ріпаку озимого за зміни кліматичних умов виникає необхідність в додатковому та більш детальному вивченні їх шкодочинності, ефективності нових інсектицидів, зокрема зміни ураженості шкідниками, їх впливу на зниження чи підвищення урожайності ріпаку.V zviazku z shyrokym poshyrenniam shkidnykiv za vyroshchuvannia ripaku ozymoho za zminy klimatychnykh umov vynykaie neobkhidnist v dodatkovomu ta bilsh detalnomu vyvchenni yikh shkodochynnosti, efektyvnosti novykh insektytsydiv, zokrema zminy urazhenosti shkidnykamy, yikh vplyvu na znyzhennia chy pidvyshchennia urozhainosti ripaku.
Vplyv system udobrennia na rist i rozvytok roslyn soi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Kub-Ahro» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: озимий ріпак; ozymyi ripak; ріпаковий квіткоїд; ripakovyi kvitkoid; ріпаковий пильщик; ripakovyi pylshchyk; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist; охорона праці; okhorona pratsi