Удосконалення технологічного процесу заготівлі вологого зернофуражу з розробкою вальцевої плющилки - Коновалов, Максим Миколайович; Konovalov, Maksym Mykolaiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
У дипломному проєкті представлено вступ, проведено аналіз виробничої діяльності господарства та зроблено висновки щодо необхідності розробки механізованої технологічної лінії заготівлі кормів. З урахуванням зоотехнічних вимог та існуючих технічних рішень виконано розрахунок параметрів технологічної лінії заготівлі кормів. Запропоновано конструктивні зміни для удосконалення роботи плющилки ПЗ-3,0. Розроблено заходи щодо покращення умов охорони праці та забезпечення техніки безпеки. Проведено економічний аналіз проєкту, сформульовано висновки, складено список використаної літератури та оформлено додатки. U dyplomnomu proiekti predstavleno vstup, provedeno analiz vyrobnychoi diialnosti hospodarstva ta zrobleno vysnovky shchodo neobkhidnosti rozrobky mekhanizovanoi tekhnolohichnoi linii zahotivli kormiv. Z urakhuvanniam zootekhnichnykh vymoh ta isnuiuchykh tekhnichnykh rishen vykonano rozrakhunok parametriv tekhnolohichnoi linii zahotivli kormiv. Zaproponovano konstruktyvni zminy dlia udoskonalennia roboty pliushchylky PZ-3,0. Rozrobleno zakhody shchodo pokrashchennia umov okhorony pratsi ta zabezpechennia tekhniky bezpeky. Provedeno ekonomichnyi analiz proiektu, sformulovano vysnovky, skladeno spysok vykorystanoi literatury ta oformleno dodatky.
Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu zahotivli volohoho zernofurazhu z rozrobkoiu valtsevoi pliushchylky
Keywords: ВРХ; VRKh; раціон; ratsion; корми; kormy; ферма; ferma; молоко; moloko