Використання вуглепластиків в боротьбі з водневим зношуванням пар тертя - Рула, Ірина Василівна; Rula, Iryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Випробування комплексу заходів по підвищенню зносостійкості вузла підшипникової опори машин показали підвищення зносостійкості супряженої пари, зниження енергетичних витрат і підвищення ущільнюючої здатності манжетного та лабіринтного ущільнень. Vyprobuvannia kompleksu zakhodiv po pidvyshchenniu znosostiikosti vuzla pidshypnykovoi opory mashyn pokazaly pidvyshchennia znosostiikosti supriazhenoi pary, znyzhennia enerhetychnykh vytrat i pidvyshchennia ushchilniuiuchoi zdatnosti manzhetnoho ta labiryntnoho ushchilnen.
Vykorystannia vuhleplastykiv v borotbi z vodnevym znoshuvanniam par tertia
https://orcid.org/0000-0003-4229-6463 Рула І. В.
Keywords: машини побутового призначення; mashyny pobutovoho pryznachennia; машини хімічного очищення; mashyny khimichnoho ochyshchennia; ущільнюючі пристрої; ushchilniuiuchi prystroi; волога; voloha; зношування сталевого валу; znoshuvannia stalevoho valu