Технологічні рішення при підвищенній жвавості молодняку коней в комунальному позашкільному навчальному закладі «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа з кінного спорту» м. Дніпро - Чушикін, Даниїл Дмитрович; Chushykin, Danyil Dmytrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою роботи був пошук технологічних рішень при підвищенні жвавості верхових спортивних коней в умовах кінноспортивного комплексу м. Дніпра. Metoiu roboty buv poshuk tekhnolohichnykh rishen pry pidvyshchenni zhvavosti verkhovykh sportyvnykh konei v umovakh kinnosportyvnoho kompleksu m. Dnipra.
Tekhnolohichni rishennia pry pidvyshchennii zhvavosti molodniaku konei v komunalnomu pozashkilnomu navchalnomu zakladi «Spetsializovana dytiacho-yunatska sportyvna shkola z kinnoho sportu» m. Dnipro
Keywords: роботоздатність коней; robotozdatnist konei; тренінг коней; treninh konei; конярство; koniarstvo