Проектування розгортки складової поверхні культиваторної лапи - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly S.; Kobets, A. S.; Kobets, A.; Сobets’, Anatoliy S.; Kobec, A. S.; Пугач, Андрій Миколайович; Pugach, Andriy (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2010)
Розроблена геометрична модель складової поверхні культиваторної лапи, яка складається з поверхні циліндра та площин, що спряжені по загальній дотичній та розгортається в площину. It is made the geometrical model of cultivator tooth surface which consists of cylinder surface and planes which have one common plane.
Drawing project of cultivator tooth surface
Keywords: геометрична модель; geometric model; складова поверхні культиваторної лапи; component of the surface of the cultivator paw; підвищена зносостійкість; increased wear resistance