Підвищення ефективності контрою якості та втрат маси насіння соняшнику при зберіганні його насипом - Борисенко, Вікторія Костянтинівна; Borysenko, Viktoriia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування втрат маси насіння соняшнику при зберіганні його насипом.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia vtrat masy nasinnia soniashnyku pry zberihanni yoho nasypom
Pidvyshchennia efektyvnosti kontroiu yakosti ta vtrat masy nasinnia soniashnyku pry zberihanni yoho nasypom
Keywords: соняшник; soniashnyk; зберігання; zberihannia; насіння; nasinnia; насип; nasyp; втрати; vtraty; ефективність; efektyvnist; методика; metodyka; технологія; tekhnolohiia; якість; yakist