Поширення гінекологічної патології у собак в умовах приватної клініки ветеринарної медицини міста Дніпро - Гудзоватий, Р. С.; Hudzovatyi, R. S.; Кучинська, Ілона Володимирівна; Kuchinska, I.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Спіцина, Тетяна Леонідівна; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
У статті наведено статистичні дані розповсюдження патології органів розмноження у собак, що свідчить про велику кількість випадків хвороб матки та яєчників в практичній діяльності лікаря ветеринарної медицини. The article presents statistical data on the prevalence of pathology of reproductive organs of the dogs, which indicates a large number of cases of uterine and ovarian diseases in the practice of veterinary medicine.
Distribution of gynecological pathology of dogs in the private clinic of veterinary medicine of the city Dnipro
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779 Спіцина Тетяна Леонідівна https://orcid.org/0000-0002-8047-7305 Гаращук Марина Іванівна https://orcid.org/0000-0003-1533-6490
Keywords: функціональні розлади яєчників; functional disorders of the ovaries; акушерська та гінекологічна патологія; obstetric and gynecological pathology; хвороби матки і яєчників; diseases of the uterus and ovaries; запальні процеси матки; inflammatory processes of the uterus