Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення - Антоненко, Андрій Анатолійович; Antonenko, Andrii (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка комплексної технології переробки гречки з використанням ІЧ-опромінення. Об’єкт дослідження – процес ІЧ-обробки гречки, його зв'язок з конструктивними та режимними параметрами установки для сушіння ІЧ-опроміненням. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу ІЧ-обробки зерна гречки при виробництві пластівців та його вплив на ефективність протікання процесу. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka kompleksnoi tekhnolohii pererobky hrechky z vykorystanniam ICh-oprominennia. Obiekt doslidzhennia – protses ICh-obrobky hrechky, yoho zviazok z konstruktyvnymy ta rezhymnymy parametramy ustanovky dlia sushinnia ICh-oprominenniam. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu ICh-obrobky zerna hrechky pry vyrobnytstvi plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protikannia protsesu.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hrechanykh plastivtsiv z vykorystanniam infrachervonoho vyprominennia
Keywords: гречка; hrechka; ядриця; yadrytsia; пластівці; plastivtsi; робота; robota; іч-опромінення; ich-oprominennia; сушарка; susharka; ефективність; efektyvnist; дослідження; doslidzhennia; впровадження; vprovadzhennia