Удосконалення системи менеджменту бізнес-процесів сервісного підприємства - Вербицький, Юрій Євгенович; Verbytskyi, Yurii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження: бізнес-процеси сервісної діяльності приватного підприємства «ЄВРОТЕКС», що пов’язані з ремонтом і технічним обслуговуванням електричного устаткування. Предмет дослідження: методи, інструменти та організаційні рішення системи менеджменту бізнес-процесів ПП «ЄВРОТЕКС», спрямовані на підвищення їх ефективності в умовах воєнного стану. Метою роботи є розробка і впровадження удосконаленої системи менеджменту бізнес-процесів сервісного підприємства ПП «ЄВРОТЕКС», що забезпечить підвищення ефективності операційної діяльності, якості послуг і адаптивності підприємства в умовах воєнного стану. Obiekt doslidzhennia: biznes-protsesy servisnoi diialnosti pryvatnoho pidpryiemstva «IeVROTEKS», shcho poviazani z remontom i tekhnichnym obsluhovuvanniam elektrychnoho ustatkuvannia. Predmet doslidzhennia: metody, instrumenty ta orhanizatsiini rishennia systemy menedzhmentu biznes-protsesiv PP «IeVROTEKS», spriamovani na pidvyshchennia yikh efektyvnosti v umovakh voiennoho stanu. Metoiu roboty ye rozrobka i vprovadzhennia udoskonalenoi systemy menedzhmentu biznes-protsesiv servisnoho pidpryiemstva PP «IeVROTEKS», shcho zabezpechyt pidvyshchennia efektyvnosti operatsiinoi diialnosti, yakosti posluh i adaptyvnosti pidpryiemstva v umovakh voiennoho stanu.
Udoskonalennia systemy menedzhmentu biznes-protsesiv servisnoho pidpryiemstva
Keywords: менеджмент бізнес-процесів; business process management; удосконалення; improvement; сервісне підприємство; service enterprise; ефективність; efficiency; операційна діяльність; operational activity; воєнний стан; martial law