Сутність стратегічного розвитку підприємства - Морозова, О.; Morozova, O. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Одним з основних класичних підходів, щоб визначити стратегію є її ототожнення з певними засобами за допомогою яких досягаються цілі підприємства. Основна думка підходу в тому, що саме формулювання основних стратегічних цілей підприємства перш за все пов’язане з розробкою певних методів для їх досягнення і саме через це стратегія визначається як певна модель дій чи план. Odnym z osnovnykh klasychnykh pidkhodiv, shchob vyznachyty stratehiiu ye yii ototozhnennia z pevnymy zasobamy za dopomohoiu yakykh dosiahaiutsia tsili pidpryiemstva. Osnovna dumka pidkhodu v tomu, shcho same formuliuvannia osnovnykh stratehichnykh tsilei pidpryiemstva persh za vse poviazane z rozrobkoiu pevnykh metodiv dlia yikh dosiahnennia i same cherez tse stratehiia vyznachaietsia yak pevna model dii chy plan.
Sutnist stratehichnoho rozvytku pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; формулювання основних стратегічних цілей; formuliuvannia osnovnykh stratehichnykh tsilei; певна модель; pevna model