Економетричний аналіз інвестиційної привабливості підприємств аграрного сектору - Кондратюк, Юлія; Kondratiuk, Yuliia; Каліта, Єлизавета; Kalita, Yelyzaveta (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Обсяги капітальних інвестицій в АПК показують, наскільки галузь приваблива для інвесторів, держави та самих власників аграрних підприємств. Українські підприємства маїють цілу низку притаманних їм позитивних та негативних чинників, що впливають на інвестиційну привабливість підприємств аграрного сектору економіки. Obsiahy kapitalnykh investytsii v APK pokazuiut, naskilky haluz pryvablyva dlia investoriv, derzhavy ta samykh vlasnykiv ahrarnykh pidpryiemstv. Ukrainski pidpryiemstva maiiut tsilu nyzku prytamannykh yim pozytyvnykh ta nehatyvnykh chynnykiv, shcho vplyvaiut na investytsiinu pryvablyvist pidpryiemstv ahrarnoho sektoru ekonomiky.
Ekonometrychnyi analiz investytsiinoi pryvablyvosti pidpryiemstv ahrarnoho sektoru
Keywords: підприємства аграрного сектору; pidpryiemstva ahrarnoho sektoru; інвестиційна привабливість; investytsiina pryvablyvist; економетричний аналіз; ekonometrychnyi analiz