До методики оцінки ефективності реалізації інвестиційних проектів в сільське господарство - Вініченко, Ігор Іванович; Vinichenko, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2012)
В статті на основі аналізу існуючих методик оцінки ефективності та вибору об’єктів інвестицій в сільське господарство запропоновано методику, яка може бути успішно застосована в сільському господарстві як при виборі пріоритетних напрямів і проектів капітальних вкладень, так і оперативних поточних витрат та технологій. In the article on the basis of analysis of existent methods of estimation of efficiency and choice of objects of investments a method, which can be successfully applied in agriculture both at the choice of priority directions and projects of capital investments and operative current outlays and technologies, is offered in agriculture.
Do metodyky otsinky efektyvnosti realizatsiyi investytsiynykh proektiv v silʹsʹke hospodarstvo
Keywords: виробництво; production; інвестиції; investments; методика; methodology; порівняльна ефективність; comparative efficiency; проект; project; сільське господарство; agriculture